Dit is alles wat je moet weten over het stadionbezoek tegen FC Twente

15 september 2022 13:43

Zondagmiddag staat de krachtmeting met FC Twente op het programma in eigen huis, het weerzien met Michel Vlap en Ron Jans. Hier alles wat je moet weten voor je afreist naar het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd tussen de nummer vijf en zes van de ranglijst begint om 14.30 uur. Het stadion is om 12.30 uur geopend.

Sc Heerenveen29


Kidsplein
sc Heerenveen organiseert voor de jongste supporters zondag voorafgaand aan het thuisduel met FC Twente een kidsplein bij ingang T. De perfecte warming-up voor de wedstrijd tegen de Enschedeërs.


Let op: Arriva-actie geldt niet voor NS
Supporters van sc Heerenven kunnen met streekvervoerder Arriva gratis naar de wedstrijden reizen. Dat geldt dus niet voor de treinen van NS. Bij de club zijn na de laatste thuiswedstrijd tegen NEC klachten binnengekomen van de spoorwegmaatschappij dat in sommige treinen meer dan honderd supporters zaten zonder kaartje. Wie gratis naar het stadion wil reizen moet echt met vervoerder Arriva komen.


Uitrijroute P4
Het uitvak in het Abe Lenstra stadion zit zondagmiddag vol. De bezoekers uit Enschede komen met maar liefst zeventien bussen en honderd auto's richting Friesland. Dat past niet op het parkeerterrein bij het uitvak, waardoor de bussen op straat achter de Oosttribune geparkeerd worden. Net als vorig seizoen moet er na de wedstrijd daarom gebruik gemaakt worden van een andere uitrit: het parkeerterrein (P4) kan via de Atalantastraat en het voetpad worden verlaten.

 

 

Plattegrond


Presentatie jeugdteams

In de rust van het duel zullen de jeugdteams van de club voorgesteld worden aan de supporters middels een ereronde langs het veld. Zie de talenten uit de jeugdopleiding hun eerste stappen in het Abe Lenstra stadion zetten. Wie weet gaan er nog vele volgen!

Heb je nog geen kaarten voor de wedstrijd tegen FC Twente? Bestel ze dan hier.