Kom jij knikkeren in het Abe Lenstra stadion? Meld je nu aan

09 juni 2022 10:17

Ben jij op het schoolplein de koning(in) bij het knikkeren? Dan moet je zeker meedoen aan het NK Knikkeren. Een van de voorronden vindt plaats in het Abe Lenstra stadion, op vrijdag 17 juni. Schrijf je nu in en wie weet ga jij naar de finale in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Pexels Skitterphoto 9321


Organisatoren House of Sports en Univé hebben het stadion van sc Heerenveen uitgekozen als een van de voorrondelocaties. Op vrijdag 17 juni strijd je in het Abe Lenstra stadion met andere basisschoolkinderen (van 6 tot en met 12 jaar) om een plekje in de NK-finale, die op zaterdag 2 juli wordt georganiseerd in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Meer informatie volgt
De knikkermiddag in het Abe Lenstra stadion begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Aanmelden voor de voorronde bij sc Heerenveen kan tot vrijdagmiddag (12.00 uur). Om je goed voor te bereiden, lees je de spelregels die gelden bij het NK.

18092020266688 FPH3777

Lid zijn van Junior Heroes is een feest. Elk jaar organiseert sc Heerenveen voor deze kidsclubleden allerlei gezellige activiteiten. Lid zijn is hartstikke leuk: onze Junior Heroes krijgen allemaal mooie kortingen en in de mailbox Heero News.

Aanmelden voor het NK Knikkeren