Bezoekersinformatie voor duel met Sparta: wegwerkzaamheden rondom Abe Lenstra stadion

25 augustus 2023 10:11

Zondagmiddag om 16.45 uur staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Sparta Rotterdam komt op bezoek in het Abe Lenstra stadion. Beide ploegen zijn na twee wedstrijden nog ongeslagen. De pompeblêdenformatie won twee keer, waar de bezoekers tot dusver vier punten pakten. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 15.15 uur, open. Lees hier de verdere bezoekersinformatie. 

Foto 01 05 2022 08 13 39


Wegwerkzaamheden
Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling
Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zondagmiddag It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. Bij dit duel is de superhoofdprijs een VIP-arrangement voor twee personen voor de thuiswedstrijd tegen Heracles op zaterdag 28 oktober 2023. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.