Bezoekersinformatie voor FC Volendam-thuis: kidsplein en kerstsfeer onder de noordtribune

14 december 2023 12:42

Zaterdagavond om 21.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma. Kunnen we de goede reeks in eigen huis een passend vervolg geven? Aan de supporters zal het in ieder geval niet liggen: al meer dan 21000 kaarten zijn verkocht. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 19.30 uur, open. 

01122023315027 DSC 3019


Kidsplein en kerstsfeer
Het laatste thuisduel voor Kerst staat dit weekend op het programma. Wil jij in de kerstsferen komen? Kom dan voor de aftrap een kijkje nemen aan de noordzijde van het Abe Lenstra stadion. Vanaf 19.00 uur is hier een kidsplein en kun je wat eten en drinken. Ook zullen de Feanstore, FeanFan en Nieuw Noord aanwezig zijn.

Voedselbankactie: help jij mee?
Na het succes van voorgaande jaren organiseert sc Heerenveen zaterdag voorafgaand de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (aftrap 21.00 uur) een inzamelactie voor de Voedselbank Heerenveen. Er zijn nog steeds veel mensen die een beroep doen op de voedselbank. Help jij zaterdag ook mee? Dat kan door geld te doneren of houdbaar voedsel in te leveren bij de inzamelpunten rondom het Abe Lenstra stadion.


Samen rijden naar het stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zaterdagavond It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Almere. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.