Dit zijn de e-sporters van sc Heerenveen: één blijver, een nieuwkomer en een terugkeerder

10 oktober 2023 15:50

sc Heerenveen heeft het nieuwe e-sportteam gepresenteerd. Dennis van Beek is de club trouw gebleven en begint aan zijn derde seizoen. Hij wordt dit seizoen bijgestaan door Bram Goffin en Koen Visser. Laatstgenoemde was eerder ook al een jaar aan de Friese club verbonden en keert nu dus terug. 

Esports
v.l.n.r. Dennis van Beek, coach Niels Krist en Bram Goffin


Bram Goffin
Een Limburgse aanwinst voor sc Heerenveen is Bram Goffin (21). De in Sittard geboren e-sporter stond al bij meerdere clubs onder contract, waaronder Heracles Almelo. Met die club wist hij het MIFA FIFA Pro Tournament en het GG eDivisie Invitational toernooi te winnen.

Dennis van Beek
Dennis van Beek (21) komt uit het Utrechtse Cothen en begint aan zijn derde seizoen in het shirt van sc Heerenveen. In het weekend staat hij als scheidsrechter op het veld bij amateurwedstrijden, daarna racet hij naar huis om zelf een digitaal potje te spelen.

Koen Visser
Koen Visser (20) is een echte Fries. De Dokkumer is een groot voetballiefhebber: hij voetbalt bij Be Quick uit zijn geboortestad en slijt veel uurtjes achter de PlayStation. Regelmatig sluit Koen het weekend af met een ongeslagen status.