Tussenstand seizoenkaartverkoop: ruim 4100

24 mei 2023 11:35

Exact vier weken nadat sc Heerenveen startte met de officiΓ«le seizoenkaartcampagne hebben ruim 4.100 supporters hun seizoenkaart verlengd of aangeschaft. Sluit jij je ook aan bij die 4.100 andere seizoenkaarthouders?Β 

59321790 ORANGE PICTURES


Tijdens de seizoenkaartcampagne heeft club, in samenwerking met vrijwilligers en ambassadeurs, tot nu toe ruim 2000 seizoenkaarthouders bezocht of gebeld.

Provincietour
Ambassadeurs van sc Heerenveen zijn de provincie in geweest om supporters te bedanken voor het verlengen. In onder andere Heerenveen, Steenwijk, Tijnje, Leeuwarden, Joure, Akkrum en Bolsward ontvingen supporters aan de deur een bedankkaart en Fryske dΓΊmkes. De komende weken gaat de club opnieuw de provincie in, dus houd de deurbel in de gaten.

Verlengen op locatie
In het kader van 'verlengen op locatie' konden supporters afgelopen zaterdag ook fysiek de seizoenkaart verlengen. In Stiens, Heerenveen, Oudehaske en Grou stonden vrijwilligers klaar om supporters te helpen met verlengen of om vragen over de seizoenkaart te beantwoorden.

Belronde
Gisteren hebben vrijwilligers en personeel van de club seizoenkaarthouders gebeld en gevraagd of ze volgend seizoen ook weer in het Abe Lenstra stadion aanwezig zijn. In een volle perszaal van het Abe Lenstra stadion werden zo'n 750 seizoenkaarthouders gebeld. Volgende week staat er opnieuw een belronde op het programma.

Alle seizoenkaarthouders kunnen hun seizoenkaart verlengen op www.eenmetheerenveen.nl De eigen seizoenkaartplaats blijft gereserveerd tot en donderdag 15 juni 2023. Heb je vragen over de seizoenkaart? Ga dan naar de veelgestelde vragen-pagina.

Β 

PROVINCIETOUR AFBEELDING