Streep door oefenwedstrijd; wel open training in Abe Lenstra stadion

26 april 2024 14:17

In de meivakantie is er genoeg te beleven in het Abe Lenstra stadion. Zowel maandag, als woensdag kun je een kijkje in het stadion nemen. Daarnaast starten we met de Feanstore outlet.

Lvgk142l


Streep door oefenwedstrijd; wel open training in Abe Lenstra stadion
De eerder gecommuniceerde oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo op maandag 29 april gaat niet door. De tegenstander heeft afgezegd. Als alternatief organiseert sc Heerenveen daarom om 11.00 uur een open training in het Abe Lenstra stadion. Het stadion opent om 10:30 uur en ook de Feanstore is dan geopend. Na de training is er de mogelijkheid om een handtekening te scoren van de spelers. Je kunt het stadion betreden via ingang E.

Vrouwen spelen woensdag in stadion
Ook het vrouwenelftal van sc Heerenveen komt in de meivakantie in actie. Zij spelen woensdag 1 mei de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in het Abe Lenstra stadion tegen Feyenoord. Het vrouwenelftal is de laatste 5 thuiswedstrijden ongeslagen en willen deze reeks graag een vervolg geven. De wedstrijd begint om 18:45 uur en het stadion is vanaf 17:45 uur geopend. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit duel. 


Feanstore outlet
Vanaf maandag 29 april komen er nog meer artikelen met 50% korting in de Feanstore. De korting is zowel online als in de fysieke winkel van de Feanstore bij het stadion en geldt op de volgende producten:

  • Keeperstenue
  • Jubileumtenue
  • Trainingscollectie
  • Travelkleding
  • Jassen


De Feanstore is in de meivakantie van dinsdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend. Op maandag 29 april is de winkel vanaf 12:00 uur extra geopend.

Boek een stadiontour
Heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij sc Heerenveen? Wil je wel eens ervaren hoe het is om achter de persdesk te zitten, daar waar de trainer normaal gesproken zit bij persconferenties? En hoe ziet het speelveld er eigenlijk uit vanuit een zakenloge? Tijdens een rondleiding in het Abe Lenstra stadion krijgen jij en je groepsgenoten het allemaal te zien.