Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Abe Lenstra stadion wordt 'connected' gemaakt

Gepubliceerd op 12 juli 2016 16:20
Abe Lenstra stadion wordt 'connected' gemaakt

Met ingang van het komend seizoen krijgt de beleving voor de bezoeker in het Abe Lenstra Stadion een extra dimensie. Naast de oude en vertrouwde gewoontes, krijgen de sc Heerenveen supporters de beschikking over de voordelen van een ‘Connected Stadium’.

sc Heerenveen lanceert het project in samenwerking met het bedrijf Stadium Connected, die de fans gaat voorzien van gratis WiFi en een gebruiksvriendelijke app. Via de app komen verschillende communicatiekanalen bij elkaar en zal online content zoals voorbeschouwingen en interviews worden aangeboden. Bovendien zal de app dienen als portaal voor de Feansjop en ander betaalverkeer. Vooralsnog zal de volledige app experience te benutten zijn door de trouwe supporters die de wedstrijd bezoeken.

Luuc Eisenga, algemeen directeur sc Heerenveen: "We bieden de mensen die onze club onvoorwaardelijk steunen graag iets extra’s. De unieke belevenis van een wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion wordt op deze manier alleen maar groter”.

Door het stadion connected te maken beschikt sc Heerenveen straks als een van de weinige clubs in de Eredivisie over een service waarbij draadloos internet, social media, video en digitale diensten bij elkaar samenkomen.

Frank de Graauw, directeur Stadium Connected: “Wij zijn overtuigd dat de stadionbeleving de komende jaren gaat veranderen. De visie van sc Heerenveen komt sterk overeen met die van ons, waarbij alles draait om “matchpitality”; een unieke digitale ervaring voor de bezoekers van het Abe Lenstra stadion.