Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Basaçikoglu mogelijk niet tegen Heracles

Gepubliceerd op 26 februari 2014 13:13
Basaçikoglu mogelijk niet tegen Heracles

De kans is reëel dat trainer Marco van Basten vrijdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo niet kan beschikken over Bilal Basaçikoglu. De jonge aanvaller kampt met knieproblemen en heeft zich daarom ook afgemeld voor Jong Oranje.

Basaçikoglu heeft zijn blessure opgelopen de tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda. De aanvaller speelde het thuisduel wel uit, maar ondervond de volgende dag hinder. Volgens fysiotherapeut Erik ten Voorde van sc Heerenveen gaat het iedere dag iets beter met Basaçikoglu, maar is de kans groot dat het duel tegen Heracles Almelo te vroeg komt.

Luciano Slagveer (hamstring) traint weer gedeeltelijk met de groep mee. De buitenspeler komt vrijdag zeker niet in actie. Hij hoopt de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle weer inzetbaar te zijn. Een andere aanvaller, Anthony Lurling, kampt net als Basaçikoglu met knieklachten. ,,Ik denk dat Anthony vrijdag kan spelen, maar we bekijken het van dag tot dag,’’ aldus Ten Voorde.

Het herstel van Ramon Zomer (knie) verloopt voorspoedig. De knie reageert goed op de belasting en dat is een meevaller. Erik ten Voorde: ,,Daar kunnen we tijd mee winnen. In principe gaan we volgende week weer buiten trainen met Ramon.’’