Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

De Jong: "Wedstrijden tegen sc Heerenveen liggen dicht bij elkaar"

Gepubliceerd op 7 mei 2018 14:28
De Jong: "Wedstrijden tegen sc Heerenveen liggen dicht bij elkaar"

Aanstaande woensdag staat voor sc Heerenveen de halve finale van de play-offs tegen FC Utrecht op het programma. Beide ploegen gaan in een tweeluik strijden om een plekje in de finale.

De Jong blikte zondag voor de camera van FOX Sports al vooruit op de play-off wedstrijd van komende woensdag. “Het is mooi dat we de competitie met een goed gevoel, een goede overwinning en de nul hebben weten af te sluiten. Hiermee kunnen we uitkijken naar de eerste play-off wedstrijd tegen sc Heerenveen.''

FC Utrecht wist het duel tegen VVV-Venlo met 1-0 te winnen door een doelpunt van middenvelder Mateusz Klich. Door de overwinning eindigde FC Utrecht na 34 speelronden op een 5e plaats in de Eredivisie. Maar die ranglijst telt woensdag niet meer, dan beginnen alle ploegen weer op nul en tellen alleen de twee halve finales.

De Friezen verloren eerder dit seizoen met 3-1 in Utrecht, in eigen huis eindigde het duel onbeslist: 2-2. De Jong gaf aan dat sc Heerenveen een ploeg is die Utrecht ligt. ''Het is een ploeg die ook wil voetballen, met een aantal spelers die ook het verschil kunnen maken. We hebben gemerkt dat de wedstrijden die we tegen ze gespeeld hebben altijd dicht bij elkaar liggen.''

sc Heerenveen - FC Utrecht begint woensdag om 20.45 uur. Seizoenkaarthouders bezoeken de eerste thuiswedstrijd gratis en clubkaarthouders zijn er vanaf €7,50 bij. Aarzel niet en kom woensdag naar het Abe Lenstra stadion. Samen één doel, Europees voetbal!