Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Herstel Raitala verloopt moeizaam

Gepubliceerd op 6 augustus 2013 14:30
Herstel Raitala verloopt moeizaam

Het herstel van Jukka Raitala verloopt moeizaam. De Finse linksback liep halverwege juli een enkelblessure op, maar is nog steeds niet fit. ,,Jukka zijn enkel is nog niet helemaal in orde en hij heeft wat last van spanning in zijn bovenbeen, ’’ vertelt fysiotherapeut Erik ten Voorde. Raitala traint aangepast en lijkt het uitduel tegen NAC Breda van komende zaterdag niet te halen.

Ramon Zomer hield liesklachten over aan het thuisduel tegen AZ. De centrale verdediger trainde vandaag individueel, maar het is nog de vraag of Zomer zaterdag inzetbaar is. ,,Dat moet de komende dagen blijken,’’ aldus Ten Voorde. Sven Kums (enkel) viel maandagavond uit bij het uitduel van de beloften tegen VVV/Helmond Sport, maar zijn blessure valt mee.

Marten de Roon hield een dikke enkel over aan het competitieduel tegen AZ. De aanvoerder van sc Heerenveen trainde vandaag aangepast, maar zijn inzetbaarheid tegen NAC Breda lijkt niet in het geding. De rentree van Marco Pappa laat nog enkele weken op zich wachten.