Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Wormuth: "Heerenveen speelt goed combinatievoetbal"

Gepubliceerd op 14 september 2018 16:05
Wormuth: "Heerenveen speelt goed combinatievoetbal"

Zondagmiddag staat voor sc Heerenveen de Eredivisiewedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth blikte vrijdag op de website van de Heraclieden vooruit op dit duel.

Wormuth was aanwezig bij de laatste twee duels van de Friezen tegen VVV-Venlo en Feyenoord en vindt dat sc Heerenveen 'goed combinatievoetbal' speelt. De Duitse trainer kan zondag niet beschikken over Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak, zij ontbreken in de selectie vanwege een blessure.

Wormuth liet verder nog niks los over een mogelijke opstelling. ''We hebben nog twee trainingen voor de wedstrijd, dus ik kan nog weinig zeggen over een opstelling. Er zal niet veel anders zijn ten opzichte van onze laatste wedstrijd tegen AZ, misschien een wisseling op één of twee posities.''

Heracles Almelo bezet op dit moment de vijfde plaats in de Eredivisie. Met zeven punten na vier speelronden, hebben de Almeloërs twee punten meer dan de Friezen (plaats 10 - 5 punten). Afgelopen speelronde won Heracles in eigen huis met 3-2 van AZ.

sc Heerenveen - Heracles Almelo begint zondag 16 september om 14.30 uur.