Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Van La Parra maakt basisdebuut tegen NAC

Gepubliceerd op 25 november 2011 11:31
Van La Parra maakt basisdebuut tegen NAC

Rajiv van La Parra maakt zaterdag zijn basisdebuut voor sc Heerenveen. De aanvaller vervangt in de uitwedstrijd tegen NAC Breda Oussama Assaidi, die nog teveel last heeft van zijn rug. De 20-jarige Van La Parra speelde dit seizoen vijf wedstrijden als invaller in de hoofdmacht van de Friezen, maar stond nog niet eerder aan de aftrap.

,,Heel mooi voor Rajiv," zegt trainer Ron Jans. ,,Bij de beloften en op de training maakt hij een goede indruk. Ook in zijn invalbeurt van vorige week tegen RKC Waalwijk heeft hij zich goed laten zien. Hij werkt hard, is snel en heeft een individuele actie in huis. We zijn redelijk tevreden over zijn ontwikkeling, maar dat kun je het beste zien in echte wedstrijden."

De geblesseerde Assaidi zal zaterdag ook niet op de bank zitten bij de Friezen. De speler trainde vrijdag voor het eerst deze week mee. ,,Hij heeft de meeste klachten aan zijn rug," verduidelijkt Jans. ,,Met zijn lies en schouder gaat het al beter. Er wordt veel van hem gevraagd. Al met al is het niet verantwoord om te spelen, dat gaf Assaidi zelf ook aan.”