Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Voorlopige selectie Jong Oranje: Dumfries, Van Amersfoort en Vlap

Gepubliceerd op 7 maart 2018 14:50
Voorlopige selectie Jong Oranje: Dumfries, Van Amersfoort en Vlap

Jong Oranje-coach Art Langeler heeft Denzel Dumfries, Pelle van Amersfoort en Michel Vlap opgenomen in de voorselectie voor de duels met België en Andorra van eind maart.

Jong Oranje

Jong Oranje speelt op donderdag 22 maart om 18.30 uur in stadion De Vijverberg een oefeninterland tegen Jong België. Dinsdag 27 maart om 18.00 uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Andorra op het programma.

Jong Oranje is nog volop in de race om zich te kwalificeren voor het EK in 2019. Andorra staat momenteel laatste in de groep met 1 punt uit vier wedstrijden. Jong Oranje heeft 8 punten uit vijf wedstrijden en staat daarmee op de tweede plaats in groep 4.

Pierie en Doornbusch in voorlopige selectie Oranje onder 19

KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft Kik Pierie en Trevor Doornbusch (sc Heerenveen onder 19) opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje onder 19. Onder 19 speelt op 21, 24 en 27 maart de tweede en laatste ronde van de EK-kwalificatie in Duitsland tegen achtereenvolgens Noorwegen, Schotland en het gastland. Nederland moet eerste worden in de groep om zich te plaatsen voor het EK 2018 in Finland.