sc Heerenveen - FC Twente
24 augustus, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Zeerobben

Sportief partnership

sc Heerenveen wil de banden met amateurclubs aanhalen. De amateurtak is een belangrijke pijler voor het profvoetbal en niet alleen vanwege de aanvoer van jong talent. Een groot gedeelte van de Feanfans is verbonden met het amateurvoetbal. Onder de naam ‘Sportief Partnership’ is sc Heerenveen een initiatief gestart waarmee zowel profclub als amateurverenigingen hun voordeel kunnen doen.

Het Sportief Partnership is bedoeld voor alle geledingen van amateurverenigingen; van vrijwilligers, leden, sponsoren, bestuur tot technisch kader. Het Sportief Partnership biedt vele voordelen. Kennis, binding en beleving zijn de kernwoorden.

Sportief partner Zeerobben


Waarom is Zeerobben sportief partner van sc Heerenveen geworden?


De zaterdagmiddag voetbalvereniging Zeerobben is Harlingen’s grootste voetbalvereniging met momenteel (2015) circa 650 leden. Het eerste elftal komt uit in de zaterdag tweede klasse. Een middelgrote vereniging dus, maar met een visie en sportieve ambities die verder reiken dan dat. Zeerobben heeft zich ten doel gesteld uit te groeien tot een voetbalbolwerk voor Noordwest Friesland, met het eerste elftal als een stabiele eerste klasser en standaard jeugdelftallen uitkomend in hoofdklassen of regionale divisies. De jeugdopleiding moet plaats bieden aan spelers van elk niveau en daarop afgestemde training en begeleiding krijgen.

Vanuit die visie en ambities hebben we besloten het sportief partnership met sc Heerenveen aan te gaan. Wij verwachten dat dit partnership van toegevoegde waarde kan zijn voor de club als geheel, maar primair toch vooral voor ons technisch kader en de voetballende leden. We hopen sc Heerenveen “leeg te zuigen” qua (technische) kennis en deze met en ten gunste van onze leden te kunnen delen. Bijvoorbeeld middels de Masterclasses, de Workshops en de Clinic. Het zal Zeerobben aantrekkelijker maken voor voetballers in Noordwest Friesland en draagt als zodanig bij aan onze ambitie een voetbalbolwerk te worden.

Secundair, maar daarom niet minder belangrijk zien we kansen om middels dit partnership onze organisatie te verbeteren, vrijwilligers te kunnen stimuleren en Zeerobben als netwerkplatform aantrekkelijker te maken voor sponsoren.