Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Veiling wedstrijdshirts Fonds Gehandicaptensport start zaterdag

Gepubliceerd op 21 oktober 2015 17:00

De wedstrijd tegen Feyenoord van 18 oktober stond geheel in het teken van de gehandicaptensport. Er liepen G-voetballers mee in de warming-up, er werd een nieuw rolstoelplatform geopend op de Oost-tribune en hoofdsponsor Univé stelde het wedstrijdshirt beschikbaar.

De veiling van de speciale Fonds Gehandicaptensport-wedstrijdshirts begint zaterdag 24 oktober. De shirts die door de spelers van sc Heerenveen zijn gedragen in het duel met Feyenoord gaan naar de hoogste bieders. Het geld komt geheel ten goede aan Fonds Gehandicaptensport.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

Univé is 1% FairShare® partner van Fonds Gehandicaptensport en zet zich samen met sc Heerenveen in om de ambitie van het Fonds waar te maken: sport voor mensen met een handicap dichtbij huis mogelijk maken. Iedereen met een handicap moet kunnen sporten. Niemand mag buitenspel staan.

Meebieden op de gedragen wedstrijdshirts kan via www.fondsgehandicaptensport.nl/heerenveen. De veiling start zaterdag en sluit maandagavond.

Fonds Gehandicaptensport-wedstrijdshirts