Heracles Almelo - sc Heerenveen
04 augustus, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Omrin’s Pizzaparty op het supportersplein: scoor gratis pizza en win leuke prijzen

Gepubliceerd op 12 september 2018 15:56

Ooooh… pizza! Aanstaande zondagmiddag, voorafgaand aan de wedstrijd sc Heerenveen – Heracles Almelo, staat Omrin op het supportersplein met ‘Omrin’s Pizzaparty’. Met deze flitsende spelshow over pizza, Heerenveen, afval en meer krijgen deelnemers gratis pizza van Domino’s Pizza Heerenveen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen.

Serieuze ondertoon

Hoewel de kleurrijke stand en de vrolijke presentator eerder voor veel glimlachende gezichten zorgden in Leeuwarden en Sneek, is er ook een serieuze ondertoon. Vervuilde pizzadozen, afval dat dikwijls in de verkeerde afvalbak belandt, wordt als onderwerp aangesneden om kennis en bewustzijn over afvalscheiden te vergroten. Gezien de vele ‘oohs’ en ‘aha’s’ was het in de meeste gevallen niet bekend dat een vervuilde pizzadoos niet bij het oud papier hoort, maar in de Sortibak (restafvalcontainer). Vervuild papier, door bijvoorbeeld vet, kan namelijk niet meer worden gerecycled.

Hoe laat en waar?

Omrin’s Pizzaparty begint zondag om 13.00 uur op het supportersplein nabij ingang E van het Abe Lenstra stadion en duurt tot 14.30 uur. Meer weten over deze actie? Kijk op www.omrin.nl