sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

O19 reist af naar Het Kasteel; O17 ontvangt PSV

Gepubliceerd op 30 november 2018 10:20

Net als het eerste elftal komen ook diverse teams van de jeugdafdeling van sc Heerenveen zaterdag in actie. Zo staat voor Onder 19 de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma, krijgt Onder 17 bezoek van PSV en is Onder 13 vrij. Het volledige programma.

programma-jeugdwedstrijden(13)

Na het gelijkspel vorige week tegen koploper Ajax (1-1) staat voor Onder 19 wederom een duel met een van de bovenste ploegen op de agenda. Het oudste jeugdelftal van de opleiding reist af naar Het Kasteel, waar Sparta Rotterdam vanaf 14.30 uur de tegenstander is. De Rotterdammers staan derde; Onder 19 twaalfde.

Ook Onder 17 komt op hetzelfde tijdstip een hoger geklasseerd elftal tegen. Op Sportpark Skoatterwâld neemt het team van trainer Wilco Hellinga het op tegen PSV. De Eindhovenaren staan vijfde en hebben zes punten meer dan de nummer tien van de ranglijst, Onder 17.

Na de behaalde promotie vorige week tegen Alphense Boys (1-1) werkt Onder 15 van trainer Menno van Dam een oefenwedstrijd af tegen AFC uit Amsterdam. Het vriendschappelijke duel begint om 11.00 uur op Sportpark Skoatterwâld.

Op dat moment zitten de wedstrijden van de twee jongste elftallen van sc Heerenveen er alweer op. In de vroege ochtend treft Onder 12 in Sneek LSC 1890 (aftrap: 8.45 uur). Voor Onder 11 staat er een minder verre uitwedstrijd op het programma. Het team van trainer Jeffrey Mast neemt het vanaf 9.00 uur op tegen VV Heerenveen op Sportpark Skoatterwâld.