sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ten Hag hoopt op Huntelaar tegen sc Heerenveen

Gepubliceerd op 9 maart 2018 15:27
Ten Hag hoopt op Huntelaar tegen sc Heerenveen

Ajax-trainer Erik ten Hag kan zondagmiddag tegen sc Heerenveen mogelijk beschikken over Klaas Jan Huntelaar. De spits is op de weg terug van een blessure. "Zoals het er nu uitziet, kan hij morgen instromen in de groep", vertelde de trainer vrijdagmiddag op de persconferentie.

Het inzetten van Huntelaar is voor Ajax dus nog wel een klein vraagteken. "Gaat het instromen op zaterdag allemaal goed, dan is hij beschikbaar voor zondag. En zou hij ook kunnen beginnen."

Het duel met sc Heerenveen is niet alleen voor Huntelaar een weerzien met zijn oude club. Van de huidige selectiespelers hebben ook Mitchell Dijks, Daley Sinkgraven, Hakim Ziyech en Lasse Schöne een verleden in Friesland.

Ten Hag wil tegen sc Heerenveen de kater van het duel met Vitesse (3-2 nederlaag) wegspoelen. "Ik ben een positief mens. Ajax wil aanvallend voetballen: bepalen, initieren", vertelt de oefenmeester op de officiële website van de Amsterdammers. "Als Ajax zijnde moeten we ieder duel op voorsprong komen. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan moeten we weerbaar zijn. Dat waren we gelukkig wel tegen Vitesse. Want na de 2-0, werd het 2-1 en had het een minuut later 2-2 kunnen zijn."