sc Heerenveen - NAC Breda
12 mei, 14:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Bovenbouw speelt uit; O12 en O11 werken eerste duel af

Gepubliceerd op 8 februari 2019 08:52

Niet alleen het eerste elftal van sc Heerenveen speelt zaterdag. Eerder op de dag werken de jeugdteams van de club hun wedstrijden af. Voor Onder 19, Onder 17 en Onder 15 staan er uitwedstrijden op de agenda. Onder 12 en Onder 11 komen voor het eerst dit jaar in competitieverband in actie. Een overzicht.

programma-jeugdwedstrijden

Na de nederlaag vorige week tegen FC Twente (1-3) neemt Onder 19 het op tegen FC Utrecht. De Domstedelingen werkten in de competitie nog maar één duel af. Bijna een maand geleden speelden zij gelijk bij Excelsior (1-1). De Friezen wonnen een van hun drie wedstrijden. Het duel tussen Onder 19 en FC Utrecht begint om 14.30 uur op Sportpark Zoudenbalch.

Voor Onder 17 geen competitievoetbal, maar de achtste finale van de beker. In Wijdewormer is AZ de horde op weg naar de kwartfinale. De wedstrijd zou op 23 januari worden gespeeld, maar werd toen vanwege het winterweer afgelast. Het duel tussen AZ en Onder 17 begint om 14.00 uur op het AFAS Trainingscomplex.

Ook voor Onder 15 staat er een uitduel op het programma. In Arnhem is op Sportcentrum Papendal Vitesse de tegenstander van de ploeg van trainer Menno van Dam. Beide ploegen speelden deze competitite twee duels. De Friezen verloren tweemaal (van Ajax en PSV). Vitesse heeft drie punten, dankzij een zege op FC Utrecht (2-3). Aftrap van het duel is om 12.00 uur.

programma-jeugdwedstrijden (1)

Onder 13 neemt het voor de competitie op tegen Spartaan'20. Tegen de Rotterdammers hopen de Friezen hun eerste overwinning te boekenn. Het team van trainer Niek Westra kwam tweemaal in actie en speelde beide keren gelijk. De wedstrijd tegen Spartaan'20 begint om 11.00 uur op Sportpark Skoatterwâld.

Ruim twee uur later, om 13.15 uur, neemt Onder 12 het op datzelfde terrein op tegen FVC. Het is het eerste competitieduel voor de Friezen. In dezelfde compeitie komt ook Onder 11 uit. Ook zij werken hun eerste wedstrijd af. In Haren is Be Quick 1887 vanaf 9.30 uur de tegenstander.