Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

O19 speelt tegen FC Utrecht; O17 reist af naar Den Haag

Gepubliceerd op 19 april 2019 10:23

Twee teams van de jeugdopleiding van sc Heerenveen komen zaterdag in actie. Onder 19 neemt het in eigen huis op tegen FC Utrecht en Onder 17 reist af naar Den Haag. Een voorbeschouwing.

programma-jeugdwedstrijden (3)

Onder 19

Een topper mag het duel tussen Onder 19 en FC Utrecht wel genoemd worden. De Friezen staan vierde, één plekje achter de Domstedelingen. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt één punt en dus gaat de ploeg van trainer Ronnie Pander bij winst de tegenstander op de ranglijst voorbij. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Skoatterwâld.

Onder 17

Ook voor Onder 17 staat er een topwedstrijd op het programma. De ploeg van trainer Wilco Hellinga staat tweede en ontmoet de nummer vier van de competitie, ADO Den Haag. De aftrap van de wedstrijd is om 13.00 uur op Sportpark De Aftrap in Den Haag.

Onder 17 deed vorige week goede zaken door toenmalig koploper FC Volendam te verslaan (6-1). Door die zege kennen de Friezen van alle ploegen het minst aantal verliespunten. Eerste staat PEC Zwolle, met een punt meer verzameld en een wedstrijd meer gespeeld.