Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Onder 15 speelt thuis; 'Middagje NAC' voor Onder 13

Gepubliceerd op 19 oktober 2018 10:29

Niet alleen voor het eerste elftal is het zaterdag matchday, ook de meeste jeugdteams van sc Heerenveen komen weer in actie. Onder 12 en Onder 11 zijn vrij, maar de overige elftallen trekken wel ten strijde. Van die teams speelt alleen Onder 15 thuis.

programma-jeugdwedstrijden(5)

Twee weken na de laatst gespeelde competitiewedstrijd trekt Onder 19 zaterdag weer ten strijde. Voor het oudste elftal van de jeugdopleiding staat het duel met AZ op het programma. De Friezen willen de laatste plaats graag verlaten en kunnen een overwinning op de middenmoter goed gebruiken. De wedstrijd begint om 15.00 uur in Wijdewormer.

Onder 17 naar Rotterdam

Onder 17 reist af naar Zuid-Holland voor de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Wilco Hellinga verzamelde in vijf wedstrijden zeven punten; net als de tegenstander van zaterdag. Aftrap van het duel is om 12.00 uur in de havenstad.

Onder 15 verdedigt koppositie

Onder 15 krijgt NEC/FC Oss op bezoek. De ploeg van trainer Menno van Dam staat eerste met achttien punten uit zeven wedstrijden. De bezoekers staan met zes punten minder op de vierde plaats. De wedstrijd begint om 11.00 uur op Sportpark Skoatterwâld.

'Middagje NAC' voor Onder 13

Voor Onder 13 staat er een 'Middagje NAC' op het programma. Het team van trainer Niek Westra bevindt zich na zeven wedstrijden op de derde plaats met twaalf punten. Dat is evenveel als De Parel uit het Zuiden, die op basis van het doelsaldo vierde staan. Het duel begint om 11.45 uur in Breda.

Onder 12 en Onder 11 zijn vrij

De jongste elftallen van de jeugdacademie zijn vrij. Onder 12 en Onder 11 werkten donderdagavond al een competitiewedstrijd af.