1899 Hoffenheim - sc Heerenveen
28 juli, 17:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Reza ziet Iran vanaf bank winnen; Magnusson verliest

Gepubliceerd op 10 november 2017 19:14
Reza ziet Iran vanaf bank winnen; Magnusson verliest

​Met Reza Ghoochannejhad op de bank wist Iran met 2-1 te winnen van Panama. Iran, dat bestond uit een 25-koppige selectie, scoorde twee doelpunten in vier minuten en zag Panama vlak voor rust terugkomen in de wedstrijd. Uitendelijk wisten de Iraniërs na 90 minuten met een overwinning van het veld te stappen.

Aanstaande maandag 13 november staat er voor Reza nog een vriendschappelijke interland tussen Iran en Venezuela op het programma. Dit duel wordt in het Goffertstadion in Nijmegen gespeeld en vindt achter gesloten deuren plaats.

Julius Magnusson speelde met IJsland onder 21 een EK-kwalificatieduel voor het EK onder 21 in Italië en San Marino, dat in 2019 gehouden zal worden. Magnusson kwam de volle 90 minuten in actie, maar kon een nederlaag niet voorkomen met zijn team. Spanje was in Murcia, waar ruim 15.000 toeschouwers de wedstrijd bekeken, met 1-0 te sterk. 

magnusson-alg

Voor Magnusson staat er dinsdag 14 november wederom een EK-kwalificatieduel op het programma. In Tallinn (Estland) neemt IJsland het dan op tegen de leeftijdsgenoten van Estland.