sc Heerenveen - VVV Venlo
23 april, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Twee jeugdduels op Skoatterwâld; O15 naar Eindhoven

Gepubliceerd op 5 april 2019 11:18

Een dag voordat het eerste elftal het opneemt tegen FC Emmen trekken vijf teams van de jeugdopleiding van sc Heerenveen ten strijde. Zo spelen Onder 19 en Onder 13 thuis tegen respectievelijk ADO Den Haag en Willem II. Voor Onder 17, Onder 15 en Onder 12 staan er uitduels op het programma. Een overzicht.

programma-jeugdwedstrijden

Onder 19

Voor Onder 19 staat het thuisduel met ADO Den Haag op de agenda (aftrap: 14.30 uur). De Friezen staan met negentien punten uit negen wedstrijden op de vierde plaats, maar moeten alleen FC Twente voor zich dulden als het gaat om verliespunten. Tegenstander ADO Den Haag vindt zichzelf terug op plek zeven. Beide ploegen stonden dit kalenderjaar al eerder tegenover elkaar. In de Hofstad won Onder 19 met ruime cijfers (0-4).

Onder 17

Kan Onder 17 in Rotterdam tegen Excelsior de derde zege op rij boeken? De Friezen staan tweede met een punt achterstand op koploper FC Volendam en zijn bovendien al zeven duels op rij ongeslagen. Tegenstander Excelsior staat zevende, maar wonnen begin dit jaar wel in Friesland van Onder 17 (1-2). Het treffen begint om 13.15 uur in het Van Donge & De Roo Stadion.

Onder 15

Onder 15 gaat op bezoek bij PSV. De Eindhovenaren waren eerder dit seizoen in Heerenveen te sterk voor de ploeg van trainer Menno van Dam (0-1), maar de Friezen speelden destijds geen onaardige wedstrijd. Lukt het de Friezen dit keer wel met een of meerdere punten van het veld te stappen? Het duel begint om 11.00 uur.

Onder 13

Lukt het Onder 13 de thuiszege op NEC (1-0) een goed vervolg te geven tegen Willem II? Vanaf 11.00 uur neemt de ploeg van trainer Niek Westra het op tegen de Tricolores. Begin dit jaar troffen beide teams elkaar al in Friesland. Toen eindigde het duel onbeslist (1-1). Komt er dit keer wel een winnaar?

Onder 12

Voor Onder 12 geen competitieverplichtingen, maar een oefenwedstrijd. Het team van coach Emiel Kramer werkt een vriendschappelijk duel af met FC Groningen. De wedstrijd begint om 9.30 uur op Sportcomplex Corpus Den Hoorn.